feeling

Hei aromaterapian ystävä!

Blogini sisältää paljon tietoa aromaterapiasta, ja olet varmaan huomannut, että tuote-esittelyissä useimmat linkit vievät feeling-nimiselle sivustolle. Upeita aromaterapiaan perustuvia tuotteita tarjoaa moni muukin firma, mutta itse olen rakastunut muutaman vuoden käyttökokemuksen perusteella juuri tähän merkkiin niin paljon, että päätin lopulta itsekin lähteä edustamaan heidän tuotteitaan. Kaikki ohjeeni toimivat kuitenkin myös muiden laadukkaiden merkkien tuotteilla, joten blogista on sinulle varmasti paljon hyötyä, vaikka olisitkin jonkin muun merkin vannoutunut kannattaja.

Tähän mennessä suomennettu valikoima löytyy osoitteesta www.feeling.fi. Jos et löydä etsimääsi niin kysy, sillä tuotteita on todella paljon lisää, mutta kaikkia ei ole vielä ehditty suomentaa, koska feeling on Suomessa melko uusi merkki. Tuotteita saa tilattua vain edustajien kautta.

Lähetä tilauksesi sähköpostilla: jennapuu@tuulenpolku.com 

Tilausta & postitusta varten tarvitsen sinulta

nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron.

Liitä tuotteiden nimien lisäksi tilaukseesi myös tuotteiden tuotenumerot.

Minimitilaus postitse 20e, yli 150e tilaukset ilman postikuluja!

Kerro myös, tahdotko tuotteet pakettiautomaattiin vai postiin.

Tähän mennessä kaikki paketit ovat lähteneet 6,90e postituskuluilla. Lasku tuotteista tulee yleensä paketissa mukana, ellei sovita toisin. Maksat tuotteet siis vasta saatuasi ne. Postikulut maksat minun tililleni ja tuotteet suoraan feelingille.

Tilauksen tekemällä et sitoudu jatkotilauksiin, et liity mihinkään, ei tule mitään kuukausimaksuja tai automaattisesti ilmestyviä ylläritilauksia, etkä tule saamaan mitään spämmiä sähköpostiisi. Tietosi kerätään vain laskutusta varten.

Tilaan kaikkien halukkaiden tuotteet Itävallasta ensin itselleni ja postitan sitten eteenpäin. Toimitusaika Itävallasta Suomeen on ollut noin pari viikkoa.
Teen tilauksia vähintään kerran kuussa.

Huomioithan, että eteerisiä öljyjä ei tule käyttää iholle laimentamatta eikä niitä juoda. Lapsille, herkille ihmisille ja vanhuksille on omat öljynsä ja annostelunsa. Raskaus, erityisen korkea tai alhainen verenpaine, astma, epilepsia, verenohennuslääkitys ja monet muut sairaudet sekä lääkitykset voivat olla esteenä joidenkin eteeristen öljyjen käytölle. Aromaneuvojan neuvoja ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin ohjeita. Tuotteita suositellaan hyvinvoinnin tukemiseen, ei sairauksien parantamiseen.

etusivulle